Kommentare: 185
 • #185

  IVAN ALEKSANDRA (Montag, 25 September 2017 05:22)

  Zdravo,
  Ovo je da se informiše javnost da je gospođa Ivan Aleksandra, ugledni privatni zajmodavac otvorila finansijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva finansijska pomoć. Da li vam je potreban hitan kredit da biste očistili svoje dugove ili vam trebaju kapitalni zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Da li su vas odbile banke i druge finansijske agencije? Ne tražite dalje, jer smo ovde zbog svih vaših finansijskih problema. Dati kredite po kamatnoj stopi od 2% ljudima, kompanijama i društvima na jasan i razumljiv način, uslovi i uslovi. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% garantovano.
  Pošaljite nam e-mail na: (ivanaleksandraloanfirm@gmail.com)

 • #184

  JAMES HENSHEW (Samstag, 23 September 2017 23:43)

  Trebate li zajmove s niskom kamatnom stopom? Jeste li odbijeni zajmovi od banke?
  jer nemate kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od banke?
  stres? Onda ste na pravom mjestu, kontaktirajte nas sada
  surewayfundsplc@gmail.com

 • #183

  mr john (Freitag, 22 September 2017 15:20)

  trebate hitno hitno poslati e-mail na nas danas johnwilliamstrustfirm@gmail.com

 • #182

  natalijagabriela (Donnerstag, 21 September 2017 17:48)

  zdravo
  Vrlo smo uzbuđeni predstaviti vam ovaj novi pothvat koji je pošten, pouzdan, brz i vrlo učinkovit za liječenje vaših financijskih problema. Predstavljam financijsku instituciju koja u osnovi financira financijski instrument za zajam i hipoteke svih vrsta. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Ne tražite dalje. kontaktirajte gđu GABRIELA NATALIJA MANDZUKIĆ, uglednog privatnog zajmodavca koji je otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Mi dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima na jasan i razumljiv način, uvjete i Uvjeti. : (mandzukicnatalijaloanfirm@gmail.com)

 • #181

  ROBERT (Donnerstag, 21 September 2017 00:59)

  Treba li vam bilo kakav kredit ili bilo kakvo financiranje? Niste li platili banku natrag? Imate li plaćeni račun ili dug? Imamo dobar raspored otplate, uz nisku kamatnu stopu od 2%. Za više informacija, molimo kontaktirajte WESTAMERICABANCO.OPEATION.USA@GMAIL.COM

  Prilikom popunjavanja obrasca za prijavu kredita:

  Puno ime: .........
  Država / država: ...............
  Iznos: .................
  Razdoblje zajma: ........
  Broj telefona: .....
  Njegov posao: .........
  Datum rođenja: .......
  Mjesečni prihod: .......
  Seks: ..........
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Naziv tvrtke: WESTAMERICABANCO.OPEATION
  E-mail adresa tvrtke: WESTAMERICABANCO.OPEATION.USA@GMAIL.COM
  Tvrtka NMLS ID: 517219
  Želim ti sve najbolje,
  ROBERT

 • #180

  HENRIETTA FERNANDO (Donnerstag, 14 September 2017 21:03)

  Zdravo,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Henrietta Fernando, privatna zajmodavac, otvorila financijsku priliku svakome tko treba financijsku pomoć. Dajemo kredit po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

 • #179

  Eric Financee (Sonntag, 10 September 2017 15:04)

  Trebate li kredite za projekte, investicije, osobne zajmove, poslovne zajmove, stambene kredite, studentske zajmove, zajmove za konsolidaciju i zajmove za različite projekte? za one koji žele dobiti zajam od naše tvrtke trebali nas kontaktirati danas na (ericfinancee@gmail.com ili ericfinancee@outlook.com) i dobiti svoj kredit danas.

 • #178

  anderson sanches (Donnerstag, 07 September 2017 02:24)

  ANDERSON SANCHES | Pozdrav, Jeste li u potrazi za legitimnim i pouzdanim pravnim / zajmodavcem? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate li trenutačni zajam za isplatu duga ili vam je potreban kapitalni zajam za popravak vašeg posla? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi dajemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište pa nas danas kontaktirajte da biste dobili trenutačni kredit danas. Pošaljite nam e-poruku na adresu: (andersonsanchesloanfirm@gmail.com)

 • #177

  chętne mężatki (Dienstag, 05 September 2017 08:44)

  starszawy

 • #176

  rytuał miłosny (Dienstag, 05 September 2017 01:55)

  i tak dalej

 • #175

  HOW I GET MY LOAN (Dienstag, 05 September 2017 00:39)

  Zdravo.

  Moje ime je, john William, nalazim se u SAD-u. volio bih objaviti Božji rukopis u javnosti. Bog je bio vrlo zahvalan meni i mojoj obitelji. Prije 5 mjeseci ozbiljno sam tražio zajam od 50.000 eura za kupnju kuće u SAD-u. I bio sam scammed od strane raznih lenders online, ali prije dva tjedna bio sam usmjeren na vjerovniku online od strane prijatelja i ime vjerovniku je gospodin Adams. Ja ću savjetovati bilo tko zainteresiran za pravi kredit trebao kontaktirati Božji čovjek za kredit putem [companyloan167@gmail.com] za bilo koji iznos kredita.

  companyloan167@gmail.com ili adamseric01@yahoo.com

  Iskreno

 • #174

  mr john (Dienstag, 05 September 2017 00:38)

  trebate hitno hitno danas za liječenje bolesnog djeteta ili trebate kredit da isplatite račune kako bi vam omogućili da pokrenete novi život e-poštom nas danas, a hitno riješite svoje probleme johnwilliamstrustfirm@gmail.com

 • #173

  URGENT LOAN OFFER adamseric01@yahoo.com (Dienstag, 05 September 2017 00:36)


  Zdravo.

  Moje ime je, john William, nalazim se u SAD-u. volio bih objaviti Božji rukopis u javnosti. Bog je bio vrlo zahvalan meni i mojoj obitelji. Prije 5 mjeseci ozbiljno sam tražio zajam od 50.000 eura za kupnju kuće u SAD-u. I bio sam scammed od strane raznih lenders online, ali prije dva tjedna bio sam usmjeren na vjerovniku online od strane prijatelja i ime vjerovniku je gospodin Adams. Ja ću savjetovati bilo tko zainteresiran za pravi kredit trebao kontaktirati Božji čovjek za kredit putem [companyloan167@gmail.com] za bilo koji iznos kredita.

  companyloan167@gmail.com ili adamseric01@yahoo.com

  Iskreno  Do you need urgent financial assistance from a private lender? Visit us today. We render loans at 3% rate. Apply now through email :companyloan167@gmail.com ;or adamseric01@yahoo.com

 • #172

  rytuał miłosny (Dienstag, 05 September 2017 00:30)

  o stronie

 • #171

  anose seks (Montag, 04 September 2017 13:25)

  rozbłyskiwany

 • #170

  CATHERINE JONES (Samstag, 02 September 2017 10:22)

  Poštovani, obavještavamo javnost da je gđa Catherine Jons, zajmovi za privatne zajmodavce dobre reputacije otvorili ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Potreban vam je hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home equity zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Kamatnu stopu od 2% pojedinaca, tvrtki i društava osigurali smo na jasan i razumljiv način, odredbe i uvjete. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno. Pošaljite nam e-poštu na: (CATHERINEJONEZLOANFIRM@GMAIL.COM)

 • #169

  patricija bodnarova (Samstag, 02 September 2017 10:20)

  Želimo obavijestiti javnost da je PATRICIJA BODNAROVA LOAN COMPANY trenutno davanje kredita po prihvatljivoj stopi od 2% godišnje. Dajemo minimalni iznos kredita od 10.000,00 EUR i maksimalni iznos od 100.000.000,00 EUR. Ako vam je potrebna financijska sredstva za širenje poslovanja, poljoprivrednu namjenu, otplatu duga, auto kredita i obrazovnog kredita onda vam možemo biti od velike pomoći i pomoći. Za više informacija o našem kreditnom programu preporučujemo da se obratite našoj službenoj e-pošti navedenoj u nastavku: (PATRICIJABODNAROVALOANFIRM@GMAIL.COM)

 • #168

  HOW I GET MY LOAN (Donnerstag, 31 August 2017 01:27)

  Zdravo.

  Moje ime je, john William, nalazim se u SAD-u. Volio bih objaviti Božji rukopis u javnosti. Bog je bio vrlo zahvalan meni i mojoj obitelji. Prije 5 mjeseci ozbiljno sam tražio zajam vrijedan 50 tisuća kuna za kupnju kuće u SAD-u. I bio sam scammed od strane raznih lenders online, ali prije dva tjedna bio sam usmjeren na vjerovniku online od strane prijatelja i ime vjerovniku je gospodin Adams. Ja ću savjetovati bilo tko zainteresiran za pravi kredit treba kontaktirati Božji čovjek za kredit preko [companyloan167@gmail.com] za bilo koji iznos kredita.

  Companyloan167@gmail.com ili adamseric01@yahoo.com

  Iskreno
  John William

 • #167

  fred (Freitag, 25 August 2017 18:22)

  Dobar dan,
   
  Svatko, hitno vam je potreban zajam za financiranje vašeg posla, postavljanje tvrtke ili zadovoljavanje vaših potreba, FRED LARRY LOAN COMPANY, uvijek je na raspolaganju kako bi vam pomogao kad nestane nade.

  Dobivanje legitimnog kredita oduvijek je bio veliki problem pojedincima koji imaju financijski problem i trebaju rješenje za njega. Pitanje kredita i kolaterala je nešto što ljudi uvijek brinu kada traže zajam od legitimnog zajmodavca. No, učinili smo tu razliku u kreditiranju s vjerodostojnošću. Dajemo zajam od raspona od 500.000 do 500.000.000.000 $; Mi smo registrirani, zajamčeni i ovlašteni od strane Vlade, na međunarodnoj razini, tvrtka Fred Larry Loan je rješenje za sve vaše financijske probleme, naši krediti su jednostavni, jeftini i brzi, a mi dajemo zajmove pojedincima, tvrtkama, ustanovama, poslovnim organizacijama i ljudima Sve vrste diljem svijeta.

  Naše usluge uključuju sljedeće:

  Krediti za bilo koju vrstu i svrhu,

  Bez socijalne sigurnosti i bez kreditne provjere, 100% jamstvo. Sve što trebate učiniti je da nam točno znate što želite i mi ćemo zasigurno učiniti vaš san ostvariti. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Kaže da kada vaše banke kažu NE. Kontaktirajte nas danas za taj iznos zajma koji vam je potreban da bi odgovaralo vašem proračunu,
  Get your zajam sada na 3% kamatne stope.
  Pošaljite nam e-poštu na adresu (fredlarryloanfirm@gmail.com)

 • #166

  Ben (Freitag, 25 August 2017 10:15)

  Zdravo,
  Ja sam dr. Ben Peterson, privatni zajmovnik koji daje zajmove za životni vijek. Jeste li u bilo kakvim financijskim poteškoćama? Potreban je zajam za konsolidaciju duga, po stopi od 2% za izgradnju, kredit za nekretnine, refinanciranje, osobni, poslovni ili novčani iznos? Jeste li poslovni čovjek ili žene koje razmišljate o širenju vašeg poslovanja nudeći pozajmljivanje svih vrsta. Ako nas zainteresirani kontaktirajte danas putem (24hoursloanservices@gmail.com)

 • #165

  Dietmar (Samstag, 19 August 2017 14:46)


  Prijedlog za investicijsku ponudu

  Kao privatni investitor, imam
  Spremnost surađivati s vama kako bi izvršili zbir novca u obliku financiranja zajma. Rado ću raditi
  Nije vidljiva ako ste isključili JavaScript.
  Jamčite da će se moja investicija vratiti vama. Također ću vam oduševiti da vas ponovno pročitate kako biste saznali više o svojim projektima i donijeli odluku o našoj budućoj suradnji. Ako me želiš dati
  Iznos zajma i trajanje zajma
  Da bismo vam mogli dati uvjete
  Moji najbolji pozdravi stefanmuller487@gmail.com  ******************************************************************************************************  Proposal for investment offer

  As a private investor, I have the
  Willingness to cooperate with you in order to carry out with you an investment a sum of money in the form of financing on loan. I will be very happy to work with
  You in the legality on any type of project in order to me
  Guarantee that my investment will return to you. I will also be delighted to read you back in order to know more about your projects and make a decision on our future collaboration. If you want to give me
    The amount of borrowing and the duration of the loan
    So that we can give you the conditions
  My best greetings stefanmuller487@gmail.com


 • #164

  Albertocardona (Mittwoch, 16 August 2017 11:47)

  Pozdrav svima
  Mi smo albertocardonafirmirali, specijalizirali smo za davanje velikih i malih kredita po stopi od 4% za peroid.
  Naši krediti koje možemo obraditi između tri dana su
  $ 10,000
  $ 5,000
  $ 2,000
  Prijavite se sa nama danas
  KONTAKT EMAIL @ albertocardonafirm@gmail.com
  Bog vas blagoslovio

 • #163

  SUSAN (Sonntag, 13 August 2017 02:09)

  Zdravo,
  Mi smo legitimni i ugledni
  Zajmodavac. Mi smo dinamična tvrtka s financijskim
  Pomoć, mi zajamčena sredstva za pojedince u potrebi
  Financijsku pomoć, koja ima loš kredit ili je potrebna
  Novac za plaćanje računa, ulaganje u posao. Želimo ovo koristiti
  Medij da vas obavijestimo da smo pouzdani i
  Korisničku pomoć kao što vam možemo ponuditi zajam.
  Kontaktirajte nas putem e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  Usluge Rendered uključuju;
  1) Refinanciranje,
  2) Kućno poboljšanje,
  3) Investicijski zajam,
  4) Auto krediti, dug
  5) konsolidacija,
  6) Kreditna linija,
  7) Druga hipoteka,
  8) Poslovni zajmovi,
  9) Osobni zajmovi,
  10) Car zajam,
  11) Auto zajam.
  Napiši natrag ako vas zanima.

  PUNO IME.........
  KUĆNA ADRESA......
  SEKS..........
  DOB..........
  BRAČNI STATUS........
  ZEMLJA..............
  MOBILNI
  BROJ BRODA UREDA ..........
  DRŽAVA..........................
  MJESEČNI PRIHOD.................
  OKUPACIJA:....................
  DATUM ROĐENJA..................
  POTREBAN POKROVIT U ZAJMU .........
  TRAJANJE ZAJMA ...............
  SVRHA ZAJMA ...............

  Vratite nam se s tim
  Informacije kako bismo mogli nastaviti dalje u redu.
  Čekam da čujem od tebe u redu.
  Gđa Susan
  Hvala
  Odgovorite na e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  Ili nazovite naše urede u našim poslovnicama
  +1 (409) 205-0481

 • #162

  jane (Montag, 07 August 2017 21:26)

  Zdravo,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Rose Badmus, privatna zajmodavac otvorila financijsku priliku svakome tko je u potrebi za bilo kakvom financijskom pomoći. Mi dajemo zajmove pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod jasnim i razumljivim uvjetima i kamatama od samo 2% kamatne stope. Kontaktirajte nas danas putem e-maila kako bismo vam mogli dati naše uvjete i uvjete kredita na: (roseofsharonfinance@gmail.com)

 • #161

  obrien jackson (Mittwoch, 12 Juli 2017 16:41)

  Prijavite se za brz i povoljan kredit za plaćanje računa i za pokretanje novog
  Finansijski projekat jeftiniji 2% kamate. Kontaktirajte nas danas putem e-maila:
  Apex_credunion@live.com potreban iznos kredita. Naš minimalni kredit
  Ponuda iznosi od 5.000 do 50.000.000,00 dinara. Sertifikovani smo,
  Registrovani i legitimni zajmodavac. Možete nas kontaktirati ako ste
  Zainteresovani za dobijanje ovog kredita, kontaktirajte nas za više informacija
  Proces zajma. Proces kao što su uslovi i uslovi kredita i kako
  Kredit će biti prebačen na vas. Potreban nam je hitan odgovor ako
  Zainteresovani ste.
  Važno završeni i sledeći obrazac za prijavu za kredit:
  Tvoje ime:______________________
  Vi se obratite: ____________________
  Tvoja država:____________________
  Njegova zanimanja: __________________
  Potreban iznos kredita: ______________
  Trajanje zajma: ____________________
  Mjesecna zarada: __________________
  Telefonski broj:________________
  Da li ste ikada podneli zahtev za kredit: ________________
  Ako ste prethodno podneli zahtev za kredit, koji se pošteno tretirao? Gde
  Je preduzeće? ...
  Email: apex_credunion@live.com
  Skype: obrien.jackson
  Obrien Jackson

 • #160

  Mr Fredrick (Donnerstag, 16 März 2017 00:37)

  Moje ime je gospodin Fredrick Peterson. Ja sam privatni vjerovniku koji je davati kredit za privatne i korporativne pojedinaca. Jeste li bili presavijen tako mnogo banaka? Trebate li financija uspostaviti svoje poslovanje? Trebate li financijska sredstva za širenje vas posao? Ili ti treba osobni zajam? Moj kredit u rasponu od osobnih do poslovnih kredita. Moj kamatna stopa od 2% je vrlo pristupačna i naš kredit proces je vrlo brzo, kao dobro. Ako ste stvarno spremni da biste dobili vaše financijske probleme riješiti, onda traži dalje, a zahtjev za kredit danas. Ako ste zainteresirani možete nam se obratiti i danas putem e-pošte: (fredrickpetersonloan@gmail.com). Lijepi Pozdrav. G. Fredrick Peterson

 • #159

  http://wrozkalodz.blogspot.com/2017/02/kilka-sow-o-urokach-miosnych.html (Dienstag, 28 Februar 2017 11:10)

  lubie was bardzo

 • #158

  http://urokimilosne.blog.pl/2017/02/23/czym-rozni-sie-urok-milosny-od-spetania/ (Montag, 27 Februar 2017 21:30)

  brawurowa jazda

 • #157

  źródło (Montag, 28 November 2016 07:36)

  niepodpiekanie

 • #156

  sprawdź (Montag, 28 November 2016 01:45)

  niepodkucie

 • #155

  Hosovac (Montag, 01 Februar 2016 13:30)

  Katica Pernar je jedna obicna kuja

 • #154

  Kolic D. (Montag, 14 Dezember 2015 20:12)

  Svaka vam cast

 • #153

  bavel (Montag, 02 November 2015 07:00)

  HRVATSKA
  STRANKA PRAVA 1861
  PUT SLOBODE

 • #152

  BAVEL (Sonntag, 25 Oktober 2015 16:20)

  Za Dom Spremni--BogI Hrvati--Za Paragu

 • #151

  ciril visevic (Freitag, 08 Mai 2015 17:47)

  dali se moze kod vas naruciti hosova crna zastava...moj brat je bio pripadnik hosa u livnu

 • #150

  VIDRA (Donnerstag, 05 März 2015 15:44)

  Pozdrav suborcima iz cjele zemlje, a i šire!! Gledajuči ove slike prisjeti se starih vremena od Gospića Ornice,Klisa,Kosa,Lulići,Ribnik... Maslinica Tulave Grede, Veliki Alam , Mala Bobija i Velika... kao i sve borce koji su se srčano borili za Hrvatsku pod vodstvom Mirka Norca ka najmlađeg pukovnika onda 1990-93 i naravno Valentina Rajkovića. Eto toliko od mene i pozdrav iz ZG-a VIDRA!! 118, 19 Gospić HOS-a

 • #149

  darko lika (Mittwoch, 28 Januar 2015 00:27)

  Hvala za ovu stranicu,posebno što čuvate uspomenu na naše pale vitezove, među njima je i moj rođak Franjo Rončević IX bojna.
  Z D S

 • #148

  domagoj 1950 (Sonntag, 11 Januar 2015 03:47)

  meni najbolja/najdraža stranica o našem HOSu....nema predaje!!
  podrška za obitelj PARADŽIK....nema predaje!!
  ILI JESI ILI NISI!! MEINE EHRE HEIST TREUE!

 • #147

  Vink. Josip (Sonntag, 02 November 2014 23:00)

  Može li mi netko reći otkud je preuzet zadnji intervju na stranici VI. bojne HOS-a pod naslovom "Čelnici HSP-a posjetili vinkovačko ratište" - http://hos-91.jimdo.com/naslovnica/vi-bojna-hos-a/ ?

 • #146

  Veteran (Donnerstag, 30 Oktober 2014 16:58)

  Dragi prijatelji,
  molimo vas da ovaj prostor ne koristite za osobne razgovore i rasprave.
  Za takve stvari postoje e-mail adrese, Facebook profili, telefoni ... i sl.
  Zamislite u što bi se ovaj portal i ova stranica pretvorili, kad bi smo se svi počeli
  razgovarati - jedan sa drugim i jedan sa drugom ! :(
  Hvala na razumijevanju !

 • #145

  karlovac (Montag, 22 September 2014 20:22)

  Hvala za stranicu

  Za dom spremni!

 • #144

  Mladen Lončar (Mittwoch, 02 Juli 2014 10:36)

  Točno, to je ono što najviše boli. Ravnice puste, zarasle, sela koja su se nekad krvlju branila danas su prazna osim par staraca koji žive u njima, mladi se odavno odselili. Tuga.

  Za sve je kriva ova izdajnička politika koja nas je dovela do ovoga.

  Ali, jeb.ga, čovjek se mora barem nadati da će biti bolje, da će narod otjerati ovaj izdajnički ološ, neće ni ovo dovijeka trajati. Većina naših patriota je odavno pod zemljom, ja se nadam da će ono malo preživjelih ponovno naći snage i barem pokušati povesti ovaj narod u neku bolju budućnost. Zar bismo bili ljudi kad se ne bismo nadali?

 • #143

  mico (Dienstag, 01 Juli 2014 17:18)

  E Dragi moj prijatelju potpuno si u pravu ja sam inace Slavonac zivijo sam do svoje Dvadeset i prve god.Nemoram ti pricati sto to znaci Slavonija koja je u ono vrjeme Pola Evrope Hranila ,radijo sam kao Traktorista i Kombajner u velikom poljoprivrednom Kombinatu .A sada kad prolazim i idem Rodnom Kraju Srce mi oce puci od Tuge sve Zaraslo ili Prodano i zjapi pusto Pitaj Boga Kome .A sto se tice HOSa da se ujedini ida nesto poduzme ,ma nema od toga nista Prosla baba sa kolacima.A eto ti najbolji primjer moj Prijatelju ova stranica ko se dopisuje samo nas Dva pa pitam se Di su Drugi Hrvati .Eto jad i bjeda

 • #142

  Mladen Lončar (Montag, 30 Juni 2014 12:03)

  Istina, naš narod je vjerojatno jedan od najpodijeljenijih. Ali sami smo krivi što smo propustili državu očistiti od crvenog šljama 90-ih kad smo imali oružje u rukama. Umjesto toga komunisti i partizani su se održali i ponovno uzeli državu u svoje ruke, a domoljubi i nacionalisti su ili pobijeni ili marginalizirani, baš kao i u bivšem sistemu.

  Koliko samo puta čujem naše momke, dobrovoljce, koji kažu da su se zajebali što državu nisu oslobodili i od unutarnjeg neprijatelja,a ne samo od vanjskog. Ali jebiga, sad nam je tako kako je. Pokušavam biti optimist i govorim si da će se barem HOS-ovci ujediniti i stati zajedno oko onih rijetkih patriota i anti-komunista koji su preživjeli, ali svakim danom sve su manje šanse... Branitelji i domoljubi sve su tiši, a bagra anti-Hrvatska sve glasnija...

 • #141

  mico (Sonntag, 29 Juni 2014 18:04)

  Ma neznam ali jedno znam da smo jako Cudan narod mi Hrvatima gdje da god bili ,kad pogledam ove Srbe drze zajedno o Muslimanima da i nepricam zivim i radim u Njemackoj vec dvadeset osam godina pa znam sto govorim jer dozivljavam svaki dan kad se te 91 zaratilo kako smo se onda drzali zajedno bio sam najsretniji sto se Nacionalnosti pise Asad jad i bjeda Zalost i Tuga Zali boze onih nasih Junaka koji su Poginuli za cega za ovu Bandu Partizansku Sramot neka nas Bude

 • #140

  Mladen Lončar (Sonntag, 29 Juni 2014 12:06)

  Da, šteta je što se ova stranica tako malo posjećuje, ali to ne treba čuditi pošto ljudi danas zaboravljaju manje više sve heroje Domovinskog rata, a pogotovo one koji su bili etiketirati kao "paravojska"koja radi protiv Hrvatske, kao nekakvi "fašisti" i slično. Uostalom, dobar dio HOS-ovaca nema razjašnjen status, ili im se nisu priznavani dani u HOS-u. Šteta što je Paraga toliko neaktivan, on bi svašta imao za reći o tome i u politici općenito.

 • #139

  mico (Samstag, 28 Juni 2014 21:42)

  Steta velika sto se ova stranica tako malo posjecuje pa zar stvarno toliko nas malo ima

 • #138

  Mladen Lončar (Freitag, 27 Juni 2014 22:10)

  Svaka čast na stranici, ima ogroman broj zanimljivih informacija i slika. Nadam se da će postojati volja, želja i sredstva za održavanjem ove stranice, bila bi šteta da ovakav velik trud propadne.

  U svakom slučaju, pozdrav uredništvu i našim bojovnicima HOS-a koji su čast i ponos svakog Hrvata koji zna poštovati one koji su mu izborili državu i donijeli slobodu.

  I za kraj, kao što kaže ona pjesma:

  "Uz Paragu i uz HOS-a do smrti ostat ću!"

 • #137

  mico (Sonntag, 20 April 2014 14:36)

  Postovana Gospodo Hrvati Zelim svima koliko nas ima Sretan Uskrs
  Za Dom I Paragu

 • #136

  copkiller88 (Donnerstag, 13 Februar 2014 01:26)

  divan site....svaka čast!!
  NIKAD necu zaboravit dolazak HOSovaca u opkoljeni Dubrovnik...imao sam 13 godina, dandanas cuvam oznaku kao oči u glavi!! a tek negdi 93./94. prolaz ix. bojne preko straduna...........svi su umrli od straha a ja i još par prijatelja desnicu u zrak! za Dom - SPREMNI!!
  MEINE EHRE HEIST TREUE!