Izborni skup HSP 1861: Oslobađaju četničkog vojvodu, a nama brane pozdrav "Za dom spremni"!? Pa, gdje smo to došli...

Bez pokliča "Za dom - spremni" nije prošao splitski izborni skup "Hrvatske stranke prava 1861", koji je održan u četvrtak navečer u hotelu Duilovo.

- Pogledajte prijatelji gdje smo došli.. Europa oslobađa zločinca i četničkog vojvovodu, a nama brane da izgovaramo ove tri riječi...Je li to pravda - upitao je glasno novi predsjednik splitske podružnice Damir Banić, na što su se svi okupljeni u znak srčanog odobravanja podigli na zloglasni pozdrav.

Inače, u stranci su se složili kako u Hrvatskoj vlada beznađe i masovni egzodus s kojim su spremni izaći na kraj. Najavili su kako će na sljedećim izborima osvojiti dvadeset posto glasova zahvaljujući svom poštenju i radu, jer su svih ovih godina, za razliku od mnogih drugih pravaša, kako ističu, sačuvali čist obraz i ruke, i predali se u potpunosti za Domovinu.

- Nismo foteljaši, mi smo stranka budućnosti sa jakim socijalnim programom. Ne vole nas zato što volimo Hrvatsku i ne želimo je rasprodati. Mi nismo stranka trgovačkih društava, a nadamo se da će svi to shvatiti... -oručio je Mate Kovačević, povjerenik stranke za Splitsko-dalmatinsku županiju.

Članove su upoznali sa osnovnim postulatima, među kojima su istaknuli kako su protiv prava na pobačaj, izjednačavanja istospolnih i hereroseksualnih zajednica, eutanazije, i protiv članstva u NATO-u bez prethodnog referenduma.


Kommentar schreiben

Kommentare: 0